La Tour

VRAAGPRIJS € 299.000,- K.K.

La Tour – Hameau des Claudins, St. Tropez – Frankrijk

Op het authentieke en sfeervolle Hameau des Claudins, een idyllisch 16e eeuws gehucht, vindt u unieke woning ‘La Tour’, geschikt voor 4 personen. La Tour bestaat uit drie verdiepingen met een weids uitzicht over de heuvels en wijngaarden. Een ruime slaapkamer met vaste kast en badkamer met toilet vindt u in het soutterain (-1). Het balkon geeft uitzicht op het zwembad. De keuken is gelegen op de parterre (0) en op de 1e verdieping (+1) bevindt zich de living, voorzien van een 2-persoons (slaap-)bank. Via de trap bereikt u het dakterras (+2) die u een schitterend uitzicht op de omgeving biedt.

Het Hameau is volledig gerestaureerd en opgetrokken uit  natuursteen waar 15 appartementen/woningen in gehuisvest zijn.  Op het Hameau kan gebruik gemaakt worden van het verwarmde privé zwembad, de jeu de boules baan of tafeltennistafel. Het Nederlandse beheerders echtpaar zorgt dat het u aan niks zal ontbreken. Dit kleinschalige vakantiedomein maakt deel uit van Plan de la Tour, een charmant dorpje waar u op de schaduwrijke pleintjes en bij sfeervolle restaurants de typische sfeer van Zuid-Frankrijk kan opsnuiven. In Plan de la Tour is het hele jaar door vertier te vinden, zoals traditionele feesten, (wijn)proeverijen, exposities, rally’s, dans en theater en jeu de boules toernooien. De regio is omgeven met wijngaarden en wijnhuizen. De ligging van het Hameau is werkelijk uniek te noemen. De mondaine badplaats Saint-Tropez  aan de Cote d’Azur, vindt u op nog geen half uur rijden. In de haven liggen grote jachten, er zijn exclusieve boutiques, culinaire restaurants en zonnige terrassen met uitzicht op de levendige haven. Plaatsen als Sainte-Maxime, Nice en Cannes behoren uiteraard ook tot de ultieme Cote d’Azur-beleving en liggen op een een steenworpafstand. Dankzij het  zonovergoten mediterrane klimaat met 300 dagen zon per jaar en  zomerse temperaturen van gemiddeld dertig graden, is de Côte d’Azur een ideaal gebied om te vertoeven.

La Tour bestaat uit drie verdiepingen met een weids uitzicht over de heuvels en wijngaarden. Een ruime slaapkamer met vaste kast en badkamer met toilet vindt u in het soutterain (-1). Het balkon geeft uitzicht op het zwembad. De keuken is gelegen op de parterre (0) en op de 1e verdieping (+1) bevindt zich de living, voorzien van een 2-persoons (slaap-)bank. Via de trap bereikt u het dakterras (+2) die u een schitterend uitzicht op de omgeving biedt.