Villa Manta

Vanaf € 381.240,- v.o.n. (koerswisselingen voorbehouden)

Villa Manta – Tradewinds Marina Resort Homosassa – USA

De Manta is onze meest ruime villa en kan worden gebouwd als een villa met 4 of 5 slaapkamers. Hij is voorzien van 3,5 badkamer, een grote dining  en een ruime garage voor 2 auto’s. De keuken bevat een grote oven, magnetron, Amerikaanse koelkast en veel bergruimte. Tevens vindt u op de begane grond een wasruimte met ruimte voor was- en droogmachine. Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom met eigen badkamer voorzien van dubbele wastafel/ligbad en toilet. Een inloop kledingkast ontbreekt hier natuurlijk ook niet. Op de tweede verdieping vindt u nog eens 3 (of 4) slaapkamers en  2 badkamers. Deze vrijstaande villa is gebouwd in mediterrane stijl en heeft een pannen dak.

De Manta is onze meest ruime villa en kan worden gebouwd als een villa met 4 of 5 slaapkamers. Hij is voorzien van 3,5 badkamer, een grote dining  en een ruime garage voor 2 auto’s. De keuken bevat een grote oven, magnetron, Amerikaanse koelkast en veel bergruimte. Tevens vindt u op de begane grond een wasruimte met ruimte voor was- en droogmachine. Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom met eigen badkamer voorzien van dubbele wastafel/ligbad en toilet. Een inloop kledingkast ontbreekt hier natuurlijk ook niet. Op de tweede verdieping vindt u nog eens 3 (of 4) slaapkamers en  2 badkamers. Deze vrijstaande villa is gebouwd in mediterrane stijl en heeft een pannen dak.

Oppervlaktes: Wonen: 151,3 m2,  Living: 94,1 m2, Entree: 14,1 m2, Garage: 47,5 m2, Terras: 16,9m2, Totaal: 324 m2

Het TradeWinds Homosassa Marina Resort heeft een verscheidenheid aan huizen in mediterrane stijl rond een eigen jachthaven met directe toegang tot de Golf van Mexico en biedt u luxe, stijl en gemak.

Bootstroken in de jachthaven zijn alleen beschikbaar voor de huiseigenaren van dit exclusieve resort. Het TradeWinds Resort heeft een eigen zwembad en tennisbaan. Er is ook een gezellig welkomstcentrum waar alle bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Met luxueuze huizen direct aan de jachthaven of op de tweede rij van het water, biedt TradeWinds opties die passen bij uw wensen en uw budget.

De bewoners van TradeWinds Homosassa Marina Resort, gelegen aan de Homosassa rivier in de adembenemende omgeving van de Nature Coast, genieten van vele activiteiten en evenementen. De Homosassa-rivier, die een paar mijlen van een natuurlijke zoetwaterbron naar de Golf van Mexico stroomt, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor vogels kijken, vissen, varen, kajakken, waterskiën, duiken, snorkelen en zelfs scalloping.