Berkenhof, Villapark Ketelhaven

Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans! Uw welstandsvrije woning kunt u op één van de vijf kavels op project Berkenhof laten realiseren samen met onze professionals, rekening houdend met persoonlijke woonwensen. De kavels zijn ruim en variëren tussen de circa 629 en 953m2.

In het groen wonen en toch alles dichtbij

Midden in de natuur, met jachthavens en open vaarwater nabij, in het landelijke buitengebied van de Flevopolder bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw nieuwe bungalow te realiseren.

De locatie is ideaal centraal gelegen voor iedereen die veel tijd doorbrengt in de Randstad maar ook in het noordoosten van Nederland. De A6, de N50 en A28 zijn nabij gelegen.

Rust en ruimte zijn volop aanwezig. Een dagje winkelen, een terras pakken of naar het theater? In diverse steden zoals Almere, Kampen en Zwolle is voldoende te zien en te ontdekken. Ook het gezellige Dronten met het Suydersee shopping centrum en treinverbinding, liggen op fietsafstand.

3 mogelijkheden voor het aankopen van een villa op Berkenhof

Notariswoning Berkenhof

#Notariswoning type "Berk"

Onze notariswoning type Berk wordt standaard uitgevoerd als een levensloopbestendige variant met slaap- en badkamer op de begane grond en een compleet ingerichte eerste verdieping.

Naar wens kan de indeling en grootte aangepast worden naar eigen woonwensen: meer slaapkamers, een veranda of bijvoorbeeld een extra kantoorruimte.

Het voor een UNIQ ontwerp kenmerkende dak, zorgt ervoor dat de standaard zonnepanelen zo goed als onzichtbaar zijn vanaf de grond. Samen met een efficiënte warmtepomp zorgt dit voor een maximaal rendement. Duurzaam en energiezuinig, zonder afbreuk te hoeven doen aan het ontwerp.

Notariswoning “Berk” is te koop vanaf 671.211,-

#Bungalow type "Toolstra"

Met een levensloopbestendige woning als type Toolstra kunt u genieten van alle rust en ruimte in de weidse, waterrijke en groene omgeving van Villapark Ketelhaven. Op project Berkenhof kiest u één van de royale percelen. Een tuin rondom uw woning en een indeling waar u lang van kunt genieten.

“Toolstra” is een compacte bungalow met een compleet woonprogramma op de begane grond. Geheel levensloopbestendig, duurzaam en alsnog een goede invulling van de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig.

Liever boven slapen? Dan heeft u op de begane grond een ruime werk-, hobby- of logeerkamer. Uiteraard is de woning uitgerust met duurzame installaties, welke niet alleen voor veel comfort zorgen, maar u ook een lage energielast bieden.

Bungalow “Toolstra” is te koop vanaf 594.900,-

#Eigen ontwerp of losse kavel

Heeft u zelf al een ontwerp op de plank liggen van uw droomwoning, maar nog niet de geschikte kavel hiervoor kunnen vinden? Dan heeft u de keuze uit vijf bouwkavels. Het is hier mogelijk enkel een kavel te kopen en zelf een woning te ontwerpen en te laten bouwen, door een eigen gekozen architect en/of aannemer. Er gelden uiteraard wel (beperkte) bestemmingsplanvoorschriften.

Heeft u hulp nodig bij het laten ontwerpen van uw droomwoning? Laat u dan eens informeren door Toolstra Bouwbedrijf uit Enkhuizen. Een kleine, flexibele aannemer met korte lijnen. Naast onze notariswoning type Berk en levensloopwoning type Toolstra, hebben zij ook nog vele andere woningtypes waaruit gekozen kan worden. Daarnaast werken wij samen met bedrijven welke u in de afbouwfase kunnen ontzorgen.

Vrije kavels zijn te koop vanaf € 299.900,-

Villapark Ketelhaven

Een park met ruim 200 woningen gesitueerd aan het Ketelmeer met meerdere voorzieningen, waaronder: jachthaven, openluchtzwembad, tennisbanen jeu de boules baan en parkbeheer. Daarnaast rijden de diverse bezorgdiensten voor boodschappen en pakketjes dagelijks rond. Kortom een optimaal buitengevoel met de dagelijkse gemakken binnen handbereik.

Project kenmerken:

  • Project Berkenhof, kavel 1 t/m 5 op Villapark Ketelhaven in Dronten
  • Ligging: nieuwbouw in een hofje tussen bestaande bebouwing aan de rand van het park
  • Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
  • Gemeenschappelijk (met actieve VvE) verwarmd zwembad en tennisbanen
  • VvE bijdrage per maand, circa € 90,=
  • Nabij open vaarverbinding richting het IJsselmeer en het Markermeer
  • NS station binnen 8 minuten bereikbaar
  • Nabij het Suydersee shopping centrum
  • Centrale ligging in Nederland
Contactformulier Berkenhof, Villapark Ketelhaven-Dronten
alleen cijfers aub invullen