Uniq in Vroondaal Den Haag

Op Vroondaal Hofstedepark zijn drie exclusieve Uniq villa’s gerealiseerd. 

Hoewel alle types geïnspireerd zijn op het oorspronkelijke Jan des Bouvrie model Villa Zon, hebben Atelier Do & Villasophie Architecture de Vroondaal Villa’s allen hun eigen karakteristieke eigenschappen en allure mee gegeven. De hoge plafonds op de begane grond zorgen, in combinatie met de vele raampartijen, voor lichte ruimtes met een prachtige lichtinval.  De grote schuifdeuren naar de achtertuin geven al vroeg in het voorjaar een zomers gevoel.  Door deze overgang vanuit uw living naar het terras, worden villa en tuin één.

Zon PREMIER is het 2-laags type, voorzien van rieten kap met een woonoppervlak van circa 227 m2. Zon UNIQ en GRAND zijn de creaties met 3 woonlagen, met respectievelijk een woonoppervlak van circa 336m2 en 325 m2.

Villa Zon UNIQ kenmerkt zich door gestucte witte muren aan de buitenzijde, waar ter hoogte van de verdieping, de afwerking grijs natuursteen is. Bakstenen trasraam ‘pinot noir’ en zwarte gladde leien dakbedekking. De eyecatcher is de hoge erker met houten lamellen (Western Red Cedar).  

Villa Zon GRAND heeft een stijlvolle frisse uitstraling door de wit gekeimde bakstenen muren, trasraam ‘pinot noir’ en evenals Premier een rieten dakbedekking. Alle villa’s zijn voorzien van antracietkleurige aluminium kozijnen en bevatten standaard minimaal 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Wijziging van indeling is mogelijk.

De Uniq villa’s worden gebouwd met een zogenoemd staalframe. Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode om snel en duurzaam te bouwen. Het staalframe bestaat uit een frame (skelet) volledig gemaakt uit staalprofielen. Qua duurzaamheid scoort de villa goed, want het beschikt over een warmtepomp, dat zorgt voor een laag energieverbruik èn koeling voor een comfortabel binnenklimaat tijdens de zomermaanden. Ook worden er zonnecollectoren op het dak geplaatst, niet zichtbaar van buitenaf.

Klinkt bovenstaande u als muziek in de oren, maar ziet u op tegen de vele beslissingen en de te nemen stappen voor het indelen, afwerken en aankleden van uw villa? Geen enkel probleem, samen met de verkoopadviseur en koperbegeleider kunt u stap voor stap uw woning helemaal naar eigen idee vormgeven. Aan u de keus. 

Goed om te weten: villa’s op ruime kavels, ca. 835m2 aan water;

  • Veel mogelijkheden om uw villa zelf in te delen en af te werken
  • Persoonlijke begeleiding in het aankoop- en bouwproces
  • Locatie: Hertog Albrechtlaan, Vroondaal kavel 311 t/m 313
  • Onderhoudsvriendelijke woning
  • Korte bouwtijd, termijn van maximaal 6 maanden mogelijk
  • Vrij uitzicht
  • Uitstekend geïsoleerd
  • Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
  • De drie villa’s op het Vroondaal project zijn inmiddels verkocht maar deze type villa’s zullen op toekomstige Uniq projecten weer gerealiseerd worden.