Hameau des Claudins is onderdeel van de gemeente Plan-de-la-Tour, een typisch Zuid-Frans dorpje met schaduwrijke pleinen, winkelstraten en restaurants. De plek waar het mondaine Cote d’Azur samenkomt met de prachtige Provence. De ligging is omgeven met wijngaarden en wijnhuizen waar men u de meest heerlijke wijnen kan laten proeven. De ligging van Hameau des Claudins is werkelijk uniek te noemen: aan de ene kant ligt het uitgestrekte natuurgebied Le Massif des Maures en aan de andere kant de boulevard en stranden van Sainte Maxime. U kunt een avontuurlijke tocht beleven via steile wegen door het ongerepte en verlaten gebergte met adembenemende landschappen of u kunt zich laten verleiden tot een partij Jeu de Boules in de nabijheid van de rijkelijke bloemenpracht van de Provence. Kortom een heerlijke omgeving om de vakantie door te brengen.

Claudins is een hameau met 15 luxe woningen. Rust, ruimte en genieten van de natuur maar ook het bruisende mondaine leven aan de Cóte d’ Azur met zijn mooie rots- en zandstranden en vele uitgaansgelegenheden. Dankzij het middellandse zeeklimaat en 300 dagen zon per jaar is de Cote d ‘Azur een ideaal gebied om je vakantie door te brengen. Het azuurblauwe zeewater is waar de kuststrook vanaf Saint Tropez tot aan de Frans-Italiaanse grens haar naam Cote d’Azur aan te danken heeft. Deze kust staat bekend om haar zonovergoten mediterrane klimaat met gemiddeld drieduizend zonuren per jaar en zomerse temperaturen van gemiddeld dertig graden.

Het terrein van « Les Claudins » is 35.000m² groot. U kunt heerlijk genieten van het zwembad. Uiteraard mag in Frankrijk Jeu de Boules ook niet ontbreken, ook dit of tafeltennis is mogelijk op les Claudins.

Parkeergelegenheid op eigen terrein. Het terrein ligt in het beschermde natuurgebied « Les Maures » en biedt een bijzonder mooi uitzicht op de Alpen. Naast deze fraaie ligging maakt ook de kleinschaligheid het project uniek. Iedere woning heeft een eigen terras en/of balkon. U kunt het gehele jaar de sfeer proeven van een kleurrijk echt Provençaals dorpje in het zonnige Frankrijk.