Berkenhof Dronten, luxueus wonen met het Ketelmeer en jachthavens binnen handbereik.

Het hele jaar door een vakantiegevoel! Dat ervaart u als u kiest voor één van de vijf nieuwbouw Notariswoningen die gebouwd worden in het plan Berkenhof.  De  villa’s liggen in een hofje tussen de bestaande bebouwing van Villapark Ketelhaven.

De royale notariswoning Berk wordt gerealiseerd met een levensloopbestendige indeling en kenmerkt zich door de statige en symmetrische uitstraling.  Uiteraard worden de villa’s duurzaam en gasloos gebouwd en zijn ze voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. De traditioneel gebouwde villa’s worden uitgevoerd met fris wit gevelmetselwerk waarbij de houten ramen, kozijnen en deuren met hun donkere kleur een mooi contrast geven. De keramische zwarte pannen maken het geheel af.  Een bijzonder kenmerk is de plafondhoogte van drie meter. De centraal geplaatste entree en de schildkap versterken het geheel

Villa Berk is een 2-laagse Notariswoning,  met een woonoppervlak van circa 151 m2, gesitueerd op kavels variëren tussen circa 629 m2 en 953 m2. Standaard worden de villa’s opgeleverd met een slaap- en badkamer op de begane grond en drie slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping. 

Spreekt villa Berk u aan maar wilt u de indeling van de woning aan uw persoonlijke wensen aanpassen? Geen enkel probleem, samen met onze architect en kopers-begeleider kunt u stap voor stap uw woning helemaal naar eigen idee vormgeven. Aan u de keus. 

Goed om te weten: Villapark Ketelhaven, bestaat uit circa 200 villa’s welke allen permanent bewoond mogen worden. De faciliteiten worden door een actieve Vereniging van Eigenaars beheerd. Zo kan iedereen hier van genieten en over eventuele aandachtspunten meebeslissen. De bewoners van dit park kiezen vooral voor deze omgeving vanwege de twee jachthavens, de toegang tot het open water en het ruime aanbod aan fiets- en wandelroutes door o.a. het Roggebotse bos en het polderlandschap. Uiteraard is de jaarlijkse bloembollenperiode altijd een genot om te zien. 

Dronten en Kampen zijn binnen enkele minuten rijafstand te bereiken, daarnaast zijn Lelystad, Zwolle en Schiphol Airport ook goed te bereiken.

  • Locatie: Berkenhof, kavel  1 t/m 5 op Villapark Ketelhaven in Dronten
  • Ligging: nieuwbouw in een hofje tussen bestaande bebouwing
  • Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
  • Gemeenschappelijk (met actieve VvE) verwarmd zwembad en tennisbanen
  • VvE bijdrage per maand, circa € 90,=
  • Nabij open vaarverbinding richting het IJsselmeer en het Markermeer
  • NS station binnen 8 minuten bereikbaar
  • Nabij het Suydersee shopping centrum
  • Centrale ligging in Nederland