Villa d’Artagnan – 6p. villa

Prijzen vanaf € 169.900,- v.o.n. ex btw

Villa d’Artagnan is de ruimste villa op Domaine de Gascogne en heeft 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Ook deze villa is gelijkvloers en heeft een mooie ruime living met aansluitend terras wat via een grote schuifpui bereikbaar is. De eetkamer en keuken zijn open verbonden met de woonkamer waardoor een maximaal ruimtelijk effect is bereikt. Ook de Villa d’Artagnan heeft een ruime tuin met veel privacy en de mogelijkheid tot het aanleggen van uw eigen zwembad. Naast het huis bevindt zich een zeer praktische carport en berging voor uw (golf)spullen.

Beschrijving

Villa d’Artagnan is de ruimste villa op Domaine de Gascogne en heeft 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Ook deze villa is gelijkvloers en heeft een mooie ruime living met aansluitend terras wat via een grote schuifpui bereikbaar is. De eetkamer en keuken zijn open verbonden met de woonkamer waardoor een maximaal ruimtelijk effect is bereikt. Ook  Villa d’Artagnan heeft een ruime tuin met veel privacy en de mogelijkheid tot het aanleggen van uw eigen zwembad. Naast het huis bevindt zich een zeer praktische carport en berging voor uw (golf en/of ski-) spullen.

Op Domaine de Gascogne worden 19 traditioneel gebouwde villa’s, direct gelegen naast de 9-holes golfbaan gerealiseerd. Een uniek resort voor eigen gebruik door eigenaar en / of investering. Ideaal gelegen tussen Toulouse en de skipistes van de Pyreneeën, deze villa’s zijn zeer geschikt om te genieten van het Franse plattelandsleven. Met andere woorden, het hele jaar door golfen op de golfbaan direct achter uw villa en skiën op uitstekende hellingen.

Domaine de Gascogne wordt gerealiseerd op meer dan 74 hectare grond, eigendom van de golfclub “Golf de Gascogne” in Masseube, net ten zuiden van Auch. Daar is de mogelijkheid gecreëerd om villa’s te bouwen in een prachtige omgeving. Er is een keuze uit verschillende soorten villa’s. Elke ruime villa op traditionele wijze gebouwd worden. Ze worden uitgerust met alle luxe en elke villa beschikt over een terras en  eigen parkeerplaats. Alle villa’s hebben een permanente verblijfsstatus. Op dit moment zijn er modelvilla’s klaar om te bekijken.

Golf de Gascogne is een unieke combinatie van rust en ruimte.

Extra informatie

Land

Nederland

Park

Wateras Dronten

Aantal personen

6 Personen

Badkamers

2 Badkamers