In dit prachtige natuur- en cultuurrijke gebied in Zuidwest Frankrijk wordt ‘’Golf de Gascogne ’’ gerealiseerd. Omringd door heuvels en bossen, gesitueerd op een perceel van meer dan 30 hectare grond van de “Golf de Gascogne” golfclub nabij Masseube, net ten zuiden van het mooie en gezellige Auch. Hier worden schitterende villa’s gebouwd in een prachtige rustige omgeving.

De traditioneel gebouwde villa’s staan rondom de golfbaan. De eerste fase van 5 villa’s is geheel verkocht en opgeleverd. De tweede fase omvat 14 villa’s. De bouw van deze woningen is in volle gang.

Ruime kavels – vanaf 500 m2 – laten elke woning volledig tot z’n recht komen. De villa’s worden traditioneel gebouwd en met eersteklas materialen afgewerkt. Ze ademen een Mediterrane sfeer uit, waarbij rust, privacy en ruimte belangrijke kenmerken zijn.

Deze prachtige villa’s zijn uitstekend geschikt voor permanente bewoning, maar ook voor de vakanties. Eventueel  verhuren gedurende de tijd dat u er zelf geen gebruik van maakt, behoort tot de mogelijkheden.  De afstand vanuit Nederland (vanaf Utrecht ca. 1150 km) is zodanig dat u het in één dag kunt rijden. Het domein ligt 20 kilometer ten zuiden van Auch en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de internationale luchthaven van Toulouse.

Golf de Gascogne en haar omgeving biedt een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden, natuurlijk onze 9-holes golfbaan maar ook een heerlijk zwembad van 12×17 meter met uitzicht op de Pyreneeën, wandelpaden, fietsen en een manege vlakbij. Er zijn verschillende watersportmeren in de buurt. De skipistes van de Pyreneeën liggen op minder dan een uur rijden, zoals Bigorre en Saint Lary. Dus ook ’s-Winters hoeft u zich hier niet te vervelen.

De omgeving van Golf de Gascogne  is doordrenkt van een rijke historie. De geschiedenis van drie Musketiers vindt hier zijn oorsprong. De Gascogne, het land van de Musketiers, is de romantische wereld van kastelen, vestingsteden, toevluchtsoorden en door muren omgeven dorpen (Castelnaux).

De Gers staat bekend als het land van het licht en het “mooie leven”. Het gevoel van geluk dat men voelt als men door de Gers reist, is waarschijnlijk te danken aan het berglandschap, het zachte licht, de vreugde van het leven dat de tradities omringt en natuurlijk de gastronomische keuken. De Gers heeft een aantal restaurants met bekende specialiteiten zoals eendenkonfijt en eendenborst. De gerechten worden natuurlijk begeleid door de wijn van de regio, Saint-Mont of Madiran.